Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
O m u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
JANUARIMENU (Vanaf zaterdag 11 Jan. tot en met Zondag 02) MET ONZE BESTE WENSEN VOOR 2025
Apéritief Crémant de Jura chardonnay, wachtbordje
*
"Petite bouillabaisse , met langoustines en Noordzeegarnaal, rouille
Wijn: Chàteau de Pierreux, Beaujolais chardonnay 2021
*
Gegratineerde heilbotfilet, tapenade van zongedroogde tomaat, mozarella, botersaus
Wijn: Chàteau de Pierreux, Beaujolais chardonnay 2021
*
** Gebakken eendenlever (selectie F. Calemeyn)compote van abrikoos en rozijnen, Luikse stroop
Wijn: Coteaux du Layon vin doux 2021
*
Kalfsvlees , met champignons, rösti van aardappel, truffelsaus
Wijn: Chàteau Mondazur Pécharmant, Les argiles blues 2018
OF
Vis volgens aanvoer
Wijn: Pinot gris Dopff et Irion 2023
*
Profiterolles, gevuld met crème chibouste, chocolade, frambozencoulis
Of
Enkele zoete nagerechten
Of
Enkele hoevekazen
Dessertwijn Rivesaltes Domein Bodau
Prijs volledig menu zonder drank: € 75
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 105
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 7
Verkorte versie: exclusief **eendenlever, zonder drank: € 60
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 85
Menu met apéritief en huiswijnen:4gangen=€ 75/ 5gangen= € 95
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 45 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
"Petite bouillabaisse , met langoustines en Noordzeegarnaal, rouille
Of
Gegratineerde heilbotfilet, tapenade van zongedroogde tomaat, mozarella, botersaus
Of
Gebakken eendenlever, compote van abrikoos en rozijnen, Luikse stroop (~+ € 5)
Hoofdgerechten:
Kalfsvlees , met champignons, rösti van aardappel, truffelsaus
Of
Vis volgens aanvoer
Of
Rundsvlees, saus met sjalot
Desserts:
Profiterolles, gevuld met crème chibouste, chocolade, frambozencoulis
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 6/8
Huiswijn per fles € 26/27
Wijnen menu selectie:€35
Koffie, Thee : € 4
Espresso, cappucino :€ 4.50, Doppio €5
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 37
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63