Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
MEIMENU
*
Huisapéritief Crémant d'Alsace R. Muré prestige,wachtbordje
*
Gebakken Sint-Jacobsvruchten, brandade van Noordzeevis, zachte curry
wijn: Pouilly-Fumé H. Seguin 2020
*
Verse heilbotfilet, asperges, "sauce mousseline
wijn: Pouilly-Fumé H. Seguin 2020
*
**Gebakken Bekegemse eendenlever, gekarameliseerde ananas,Luikse stroop
wijn: Coteaux du Layon vin doux 2017
*
Kalfs ribeye met seizoensgroenten, saus met champignons en citroen
wijn: Bordeaux Chateau Sainte-Catherine 2015
Of
Vis volgens aanvoer
wijn:riesling Trimbach 2018
*
Lauw taartje met abrikoos en rabarber, crumble van amandel, kokos, roomijs
OF Variatie van zoete nagerechten OF Enkele hoevekazen
Dessertwijn
Prijs volledig menu zonder drank: € 60
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 90
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 5
Verkorte versie: exclusief **derde voorgerecht, zonder drank: € 49
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 75
Menu met apéritief en huiswijnen:4gangen=€ 65/ 5gangen= € 80
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 39 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
Gebakken Sint-Jacobsvruchten, brandade van Noordzeevis, zachte curry
Of
Verse heilbotfilet, asperges, "sauce mousseline
Of
Gebakken Bekegemse eendenlever, gekarameliseerde ananas,Luikse stroop
Hoofdgerechten:
Kalfs ribeye met seizoensgroenten, saus met champignons en citroen
Of
Vis volgens aanvoer
of
Rundsvlees, saus met sjalot
Desserts:
Lauw taartje met abrikoos en rabarber, crumble van amandel, kokos, roomijs
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 5/8
Huiswijn per fles € 25/35
Koffie, Thee : € 3,50
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 30
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63