Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
Om het dorp binnen te rijden is er een kleine omleiding langs de Oosternieuwweg of
Westernieuwweg, parking achter de kerk
Menu tot en met 7 Augustus.
Verlof vanaf 8 Augustus tot en met 24Aug.
*
Huisapéritief Crémant d'Alsace R. Muré prestige,wachtbordje
*
Bereiding met langoustines, geconfijte tomaat
wijn: Vin d'Alsace Trimbach 2018
*
Kabeljauwfilet, compote van venkel, "sauce moutarde
wijn:Vin d'Alsace Trimbach 2018
*
**Gebakken Bekegemse eendenlever, gelei van abrikoos en rabarber, Luikse stroop
wijn: Coteaux du Layon vin doux 2019
*
Hammetje van hoevepoularde , gevuld met veenbessen, geglaceerde groenten,
gevogeltefond met sinaasappel
wijn: Bordeaux Chateau Sainte-Catherine 2015
OF
Vis volgens aanvoer
wijn: Saint- Véran Chateau de Vergisson 2020
*
"Pèche roti au four, notencaramel, vanilleroomijs
OF Variatie van zoete nagerechten OF Enkele hoevekazen
Dessertwijn
Prijs volledig menu zonder drank: € 65
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 95
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 7
Verkorte versie: exclusief **derde voorgerecht, zonder drank: € 52
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 80
Menu met apéritief en huiswijnen:4gangen=€ 70/ 5gangen= € 85
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 42 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
Bereiding met langoustines, geconfijte tomaat
Of
Kabeljauwfilet, compote van venkel, "sauce moutarde
Of
Gebakken Bekegemse eendenlever,gelei van abrikoos en rabarber,Luikse stroop
Hoofdgerechten:
*
Hammetje van hoevepoularde , gevuld met veenbessen, geglaceerde groenten,
gevogeltefond met sinaasappel
Of
Vis volgens aanvoer
of
Rundsvlees, saus met sjalot
Desserts:
"Pèche roti au four, notencaramel, vanilleroomijs
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 6/8
Huiswijn per fles € 25/35
Koffie, Thee : € 3,50
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 34
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63