Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
O m u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
Het restaurant is gesloten van maandag 23 Juni tot en met Di 1Juli
JULIMENU (tot en met Zo. 27)
Apéritief Crémant de Jura chardonnay, wachtbordje
*
Bereiding van langoustines met tomaat en parmezaan, gemengde salades
Wijn: Elzas Riquewihr Pinot gris Dopff &Irion 2023
*
Gesmoorde bloemkool, "sauce mousseline, gerookte zalm
Wijn:Elzas Riquewihr Pinot gris Dopff &Irion 2023
*
** Gebakken eendenlever (selectie F. Calemeyn), gekarameliseerde ananas, Luikse stroop
Wijn: Coteaux du Layon vin doux 2018
*
Gerijpt rundsvlees, "pommes dauphines, saus met sjalot
Wijn: Catalonië Las Cuadras Tempranillo 2023
OF
Vis volgens aanvoer
Wijn :Bourgogne Maçon -Vergisson 22
*
Lauw abrikozentaartje met amandelcrème, roomijs, coulis van basilicum
Of
Enkele zoete nagerechten
Of
Enkele hoevekazen
Dessertwijn
Prijs volledig menu zonder drank: € 75
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 105
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 7
Verkorte versie: exclusief **eendenlever, zonder drank: € 60
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 85
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 45 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
Bereiding van langoustines met tomaat en parmezaan, gemengde salades
Of
Gesmoorde bloemkool, "sauce mousseline, gerookte zalm
Of
Gebakken eendenlever, gekarameliseerde ananas, Luikse stroop (~+ € 5)
Hoofdgerechten:
Gerijpt rundsvlees, "pommes dauphines, saus met sjalot
Of
Vis volgens aanvoer
Desserts:
Lauw abrikozentaartje met amandelcrème, roomijs, coulis van basilicum
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 6/8
Wijnen per fles :€ 27/35
Koffie, Thee : € 4
Espresso, cappucino :€ 4.50, Doppio €5
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 37
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63