Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
O m u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
MENU VANAF WOE 2 OKTOBER tot en met ZONDAG 3 NOV.
Apéritief Crémant de Jura chardonnay, wachtbordje
*
Kroket van Noordzeegarnaal, loempia met langoustines, zoetzure dressing
Wijn: Rheinhessen Riesling Karl May 2023
*
Lotte, tapenade van zongedroogde tomaat
Wijn: Rheinhessen Riesling Karl May 2023
*
** Gebakken eendenlever, gekarameliseerde ananas, Luikse stroop
Wijn: Coteaux du Layon vin doux 2021
*
Filet van hertenkalf, wildgarrnituur, poivradesaus
Wijn: Chàteau Mondazur Pécharmant, Les argiles blues 2018
OF
Vis volgens aanvoer
Wijn: Chàteau de Pierreux, Beaujolais chardonnay 2021
*
Profiterolles gevuld met "crème chibouste, warme chocolade, frambozencoulis
Of
Enkele zoete nagerechten
Of
Enkele hoevekazen
Rivesaltes Domaine Bodau 2021
Prijs volledig menu zonder drank: € 75
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 105
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 7
Verkorte versie: exclusief **eendenlever, zonder drank: € 60
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 85
Menu met apéritief en huiswijnen:4gangen=€ 75/ 5gangen= € 95
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 45 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
Kroket van Noordzeegarnaal, loempia met langoustines, zoetzure dressing
Of
Lotte, tapenade van zongedroogde tomaat
Of
Gebakken eendenlever, gekarameliseerde ananas , Luikse stroop (~+ € 5)
Hoofdgerechten:
Filet van hertenkalf, wildgarrnituur, poivradesaus
Of
Vis volgens aanvoer
Of
Rundsvlees, saus met sjalot
Desserts:
Profiterolles gevuld met "crème chibouste, warme chocolade, frambozencoulis
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 6/8
Huiswijn per fles € 26/27
Wijnen menu selectie:€35
Koffie, Thee : € 4
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 37
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63