Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
Verlof vanaf 29 Juli tot en met Woe 14 Augustus
JULIMENU
*
Apéritief Crémant de Jura chardonnay, wachtbordje
*
Bereiding van langoustines, gemengde salades, crème van meriekswortel
wijn: Pinot gris Dopff § Irion 2022
*
Heilbotfilet, tapenade, pesto , mozarella, kruidendressing
wijn: Pinot gris Dopff § Irion 2022
*
**Gebakken eendenlever,selectie F. Calemeyn,
gekarameliseerde ananas, Luikse stroop
Wijn: Coteaux du Layon vin doux 2021
*
Rouelle van hoevepoularde met zwarte truffel , saus met champignons, zomergroenten
wijn: Domaine Brusset vigneron à Cairanne, Côtes du Rhône 2022
Of
Vis volgens aanvoer
wijn : Romane Costières de Nîmes 2022
*
Lauw abrikozentaartje met amandelcrème, roomijs, coulis van basilicum
Enkele zoete nagerechten
Of
Enkele hoevekazen
Dessertwijn
Prijs volledig menu zonder drank: € 75
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 105
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 7
Verkorte versie: exclusief **eendenlever, zonder drank: € 60
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 85
Menu met apéritief en huiswijnen:4gangen=€ 75/ 5gangen= € 95
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 45 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
Bereiding van langoustines, gemengde salades, crème van meriekswortel
Of
Heilbotfilet, tapenade, pesto , mozarella, kruidendressing
Of
Gebakken eendenlever, gekarameliseerde ananas , Luikse stroop (~+ € 5)
Hoofdgerechten:
Rouelle van hoevepoularde met zwarte truffel , saus met champignons, zomergroenten
Of
Vis volgens aanvoer
Of
Rundsvlees, saus met sjalot
Desserts:
Lauw abrikozentaartje met amandelcrème, roomijs, coulis van basilicum
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 6/8
Huiswijn per fles vanaf € 26/35
Koffie, Thee : € 4
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 37
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63