Maandelijks wisselend gastronomisch menu.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie via 050 / 31 95 63.
Wij verzorgen ook uw feestje op maat.
Om u optimaal te bedienen werken wij graag op reservatie, a.u.b telefonisch: 050.31.95.63
Open :
Op Woensdagmiddag
Op Donderdagmiddag
Op Vrijdagmiddag
Op Zaterdagmiddag
Op Zondagmiddag
wij ontvangen u graag s'middags tussen 12u en 13.30u,
Gesloten op maandag, dinsdag
Het restaurant is gesloten tot en met 7 April
APRILMENU(vanaf 8 April)
*
Huisapéritief Crémant d'Alsace R. Muré Prestige,wachtbordje
*
Gebakken Sint-Jacobsvruchten,crème van gerookte zalm, knolseldersalade
wijn: Pinot Gris Dopff- Irion 2020
*
Verse heilbotfilet, witte asperges, mousseline
wijn: Pinot Gris Dopff -Irion 2020
*
**Gebakken eendenlever, chutney van abrikoos en rabarber, Luikse stroop
wijn: Coteaux du Layon vin doux 2019
*
Rollade van hoevpoularde, gevuld met pstaches en rozijntjes,
nieuwe aardappel, saus met champignons
wijn : Bordeaux Domaine Couteillac 2018
OF
Vis volgens aanvoer
wijn: Pouilly-Fumé Domaine Seguin 2020
*
Nougat glacé
OF Variatie van zoete nagerechten OF Enkele hoevekazen
wijn: Dessertwijn Monbazillac Grande Maison
Prijs volledig menu zonder drank: € 69
Prijs menu met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 99
(Champagne Arnould grand cru als apéritief: +€ 7
Verkorte versie: exclusief **derde voorgerecht, zonder drank: € 52
Verkorte versie met Huisapéritief en wijnarrangement inbegrepen: € 80
Menu met apéritief en huiswijnen:4gangen=€ 70/ 5gangen= € 89
Allergenenfiche beschikbaar
Om u optimaal te bedienen:
Graag op reservatie: 050.31.95.63
3-gangenmenu aan € 42 NIET op Zondagmiddag en feestdagen
Voorgerechten:
Gebakken Sint-Jacobsvruchten,crème van gerookte zalm, knolseldersalade
Of
Verse heilbotfilet, witte asperges, mousseline
Of
Gebakken eendenlever, chutney van abrikoos en rabarber, Luikse stroop (~+ € 5)
Hoofdgerechten:
Rollade van hoevpoularde, gevuld met pstaches en rozijntjes,
nieuwe aardappel, saus met champignons
Of
Vis volgens aanvoer
of
Rundsvlees, saus met sjalot
Desserts:
Nougat glacé
Of
Variatie van zoete nagerechten
Of
Enkele Hoevekazen
Huisapéritief : € 8/ champagne Arnould Grand Cru : € 12
Wijnen per glas vanaf € 6/8
Huiswijn per fles vanaf € 25/35
Koffie, Thee : € 4
water L fles: 7
Menu : voorgerecht en hoofdgerecht zonder drank: € 34
Allergenenfiche beschikbaar
Restaurant De Roeschaert
Kerkhofstraat 12 ~ 8377 Houtave
050 / 31 95 63